之前成日都行過NMNL 但總係錯過左佢嘅開門時間 :0 所以行到附近就去試下 (其實一個鐘前先食完lunch : P 所以叫左啲輕食~)❥ 炸芝士炸薯條 ($40)超級十分CHEESE!!!!! Cheese 多到每一條薯條都有 (作為芝士fans 嘅我好鐘意!!),而食落都啱啱好,唔會好漏~而薯條係幼薯,好熱辣辣同脆口,好有咬口~❥ 香蕉朱古力奶昔 ($59)本身好鐘意香蕉同朱古力嘅配搭,所以見到就毫不猶豫咁點左!覺得朱古力比較出,但都會有淡淡嘅香蕉味 (飲落覺得fresh,唔係假嘅香蕉味咁)~ 而口感方面幾滑,唔會有太「漿」嘅感覺。雖然係朱古力飲品,但飲落甜度剛好,唔會太甜~❥ 咖啡奧莉奧奶昔 ($59)覺得咖啡同oreo 嘅配搭幾有趣(通常好似都係oreo同牛奶),覺得兩樣野都平衡都幾好,唔會其中一樣搶左~飲落散發陣陣咖啡香,鐘意咖啡就應該會鐘意~如果多啲oreo 脆脆 可以更有咬口就更加出色:3ps. 香港大學站B2 出口行一分鐘就到,好近如果天氣好可以買外賣行出西環海濱公園食,望住海景嘆 好chill ~
 (其實一個鐘前先食完lunch : P 所以叫左啲輕食~)

咖啡奧莉奧奶昔(左) 香蕉朱古力奶昔 (右)炸芝士炸薯條

❥ 炸芝士炸薯條 ($40)

❥ 香蕉朱古力奶昔 ($59)

❥ 咖啡奧莉奧奶昔 ($59)
如果多啲oreo 脆脆 可以更有咬口就更加出色:3

ps. 香港大學站B2 出口行一分鐘就到,好近