2020-11-01 4587 瀏覽
今晚朋友約左小妹食minifriday, 好耐之前食過觀塘分店覺得唔錯, 今次就試下有冇新菜式😋! 入到餐廳雖然座位無觀塘分店多, 不過勝在環境比較靜而且有情調d, 菜式方面亦多左選擇, 今次小妹就揀左一個Set同兩款小食同朋友share, 邊食邊傾!墨西哥脆片一坐底就會擺係枱面, 比你邊食住邊揀野食, 口感香脆唔油膩!沙律🥗餐湯🥣維尼雞翼🐔酸酸甜甜嘅柚子蜜🍊🍯沾滿哂成隻雞翼, 咬落去熱辣辣出哂煙, 外皮微脆內嫩幾juicy, 非常開胃!咸蛋黃薯角薯角份量幾多, 咸蛋黃味道極濃厚, 啖啖滋味😋, 不過小妹建議多人share!碳燒鹿兒島極黑豚西冷扒配藍莓燒汁🐖黑豚西冷肉質厚實, 口感軟腍無豬羶味, 配菜方面有露荀bb,粟米🌽同薯蓉🥔, 薯蓉混合左黑松露, 口感幼滑, 幾有誠意!焦糖布丁🍮蛋味濃郁, 質感較厚實, 不過不失是日甜品🍰士多啤梨慕絲蛋糕🍓🍰, 上層軟滑, 下層係濕潤嘅芒果味餅底, 味道幾特別!

墨西哥脆片

沙律🥗

餐湯🥣

維尼雞翼🐔

咸蛋黃薯角

碳燒鹿兒島極黑豚西冷扒配藍莓燒汁🐖

焦糖布丁🍮
蛋味濃郁, 質感較厚實, 不過不失

是日甜品🍰
2020-10-27