2019-06-09 688 瀏覽
佐敦有間清新小cafe❤️係門口見到非常多既獎項👍👍Cafe以自助形式,客人可以自己倒水同到cashier order食物。我地兩個叫左兩個mains加兩杯飲品,原本想叫多個小甜品,不過太夜去到賣完了。環境寧靜,好適合係呢個咁繁忙既城市中抖一抖。一個人坐係度靜靜地享受一個人的時光都唔錯喔。🍳🥓Monster all day breakfast 淨係all day breakfast已經有4款可以揀,分別係veggie, classic, American, and monster。每種食物都有少少唔同,當然唔夠食可以額外再加啦😃大食既我唔洗諗,即刻揀左monster😂呢款monster就有煙肉,紐倫堡腸,煙燻黑椒牛肉,炒蛋,煙三文魚,黑松露薯蓉,大蘑菇,車厘茄,水果,沙律菜,茄汁豆同奶油包。份量十足,種類都幾 豐富。 比較特別既地方係佢既薯蓉加左黑松露😋啖啖黑松露食落好香。炒蛋嫩滑。好鍾意佢呢碟有提子同 藍莓。大蘑菇多汁juicy。🦀蟹肉奶油芝士醬扁意粉蟹肉堆到一座小山丘咁,份量一d都唔可以睇少呀。意粉軟硬適中,醬汁剛剛好。🍫榛子朱古力榛子味濃郁,朱古力入口細滑
佐敦有間清新小cafe❤️
係門口見到非常多既獎項👍👍

🍳🥓Monster all day breakfast

🦀蟹肉奶油芝士醬扁意粉

🍫榛子朱古力
榛子味濃郁,朱古力入口細滑