2020-08-07 176 瀏覽
其實食左HeSheEat好多次,但多數都係食佢啲甜品😂今次又係約左朋友喺荃灣,但諗唔到食咩,之後見到有HesheEat就去左食😂食佢嘅主食就真係第一次🙈⠀⠀🖤黑松露雜菌春雞燴意大利飯 🐔$98⠀❀ 黑松露味都好重好香濃🥰 啲汁又夠creamy唔會太稀~非常夠味~基本上粒粒飯都沾到黑松露😍⠀❀ 而且個汁好重忌廉味~飯粒亦都軟硬適中,唔會過份多水或太爛~無論蘑菇同意大利飯煮到入哂味⠀❀⠀燒春雞都燒到外皮非常香脆惹味🤩 啲邊邊仲要燶燶地~入面啲雞肉亦唔會太柴~肉汁滿滿,香口無比😋仲要有兩大舊😆((本身都好驚呢個春雞好乾身好柴🙈 竟然無😳⠀⠀🐔煎香辣雞肉意式蕃茄水牛芝士意粉🍝$85⠀❀ 唔止水牛芝士,仲有好多芝士碎😍😍 芝士控大讚!多重芝士🤤 真係芝味十足~⠀❀ 仲用左我最鍾意嘅扁意粉🥰 都煮到爽口彈牙同埋入哂蕃茄醬味嫁~⠀❀ 雞肉都煎得好香,同春雞一樣~啲肉真係幾嫩滑,一啲都唔柴~⠀❀而且撒左辣椒粉,辣辣地又用左蕃茄醬,令到成個意粉一啲都唔會漏😆 超級開胃~⠀⠀其實覺得HeSheEat啲main dish意外地幾好食喎😳😳不過我自己就覺得CP值普通,又未到好抵食😂 不過味道真係唔錯😆可以試試

🖤黑松露雜菌春雞燴意大利飯 🐔$98⠀

🐔煎香辣雞肉意式蕃茄水牛芝士意粉🍝$85⠀

其實覺得HeSheEat啲main dish意外地幾好食喎😳😳不過我自己就覺得CP值普通,又未到好抵食😂 不過味道真係唔錯😆可以試試~⠀
黑松露雜菌春雞燴意大利飯
煎香辣雞肉意式蕃茄水牛芝士意粉