2020-08-13 978 瀏覽
生日有驚喜😋係公司識到好同事,無論大事小事都會記得妳💕☺️今年生日有幸試到Lady M既蛋糕🍰😋實在太開心喇🥳伯爵茶千層蛋糕🍰、玫瑰🌹千層蛋糕🍰、抹茶千層蛋糕🍰、同埋我最愛嘅原味千層蛋糕🍰☺️💕💕💕💕因為太close既關係,四件蛋糕都一開四,大家都可以試到唔同口味🤤原味🥇每一啖都有濃濃既蛋香味,層層佈滿柔滑既奶油,入口棉滑,甜度唔會有膩既感覺;第二推介係玫瑰千層蛋糕🍰上面配有玫瑰花瓣,視覺已經好吸引😍,入口前都會擔心花瓣有苦澀味,結果出乎意料之外同面果層玫瑰果凍味道出奇地夾‼️💕💕💕清幽既口味係口中縈繞鐘意玫瑰既lady真係唔好錯過👍🏻☺️值得一試!而伯爵茶都係一款獨特嘅口味,淡香既茶味整成蛋糕,口味一般未令我有難忘既感覺;抹茶味夠濃,好有日式風味四款排序:原味玫瑰🌹伯爵茶,抹茶

原味🥇每一啖都有濃濃既蛋香味
同面果層玫瑰果凍味道出奇地夾‼️💕💕💕清幽既口味係口中縈繞