Share埋你啲朋友仔like下我啲po♥️需要你的支持喔🥺🙆🏻‍♀🐷💬每一篇食評都好認真打架—————————————————————📍合益泰小食 隆重介紹King of 腸粉👑如果你話你唔鐘意食腸粉,未食過呢間嘅我唔怪你!但!如果你鐘意食腸粉都未食過,我會反問are u sure你係鐘意食腸粉?????🧐唔該快d去食!—————————————————————❣腸粉 細($10/5條)#chuchu推介真係係我食過最好食嘅腸粉,由細個🐷媽買比我食到宜家自己買比佢食,咁多年質素都係冇變,都係咁好食,味道始終如一!佢啲腸粉真係好滑,超滑,應該係用豬油,所以又香又滑,但知道左真係覺得好邪惡,但好味嘅野就係肥😂mix埋d醬真係💯💯,甜醬麻醬豉油芝麻比例啱啱好😆—————————————————————不專業評分👅好味指數:5/5💰性價比:5/5👍🏻推薦:5/5—————————————————————🏡地址:合益泰小食 (深水埗)深水埗桂林街121號地舖—————————————————————#chuchu食在深水埗#chuchu食港式#chuchu食小食#hkigfood #hkigfo

🐷💬每一篇食評都好認真打架

—————————————————————
❣腸粉 細($10/5條)
#chuchu推介

不專業評分
👅好味指數:5/5
💰性價比:5/5
👍🏻推薦:5/5
—————————————————————
🏡地址:合益泰小食 (深水埗)
深水埗桂林街121號地舖
#chuchu食在深水埗
#chuchu食港式
#chuchu食小食

#hkigfood #hkigfoodie #香港美食 #hkfood #852food #相機食先 #香港好去處 #hkfoodie #hkblogger #hkfoodiestagram #週末好去處 #食好西 #美食推薦 #好食 #食食食 #tasty #美食 #飲品 #甜品#follow #like #like4like #人氣食店
2019-06-20
早餐