呢間親子cafe隱藏喺商業區裡,貼心嘅設備好適合同小朋友黎👨‍👩‍👧‍👦💕餐廳夠晒大,好啱附近返工嘅OL lunch黎食,唔怕要等位💕—————————𝑴𝒚 𝑯𝒐𝒏𝒆𝒔𝒕 𝑹𝒆𝒗𝒊𝒆𝒘 🍽 𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 :▐ 美國牛肉漢堡 $135▐牛肉可揀生熟程度,包有彈性同烘過,最正係加左隻太陽蛋,蛋汁完美融合入漢堡,好正😋薯條亦炸得香脆不油膩💕▐ 蒜香大蝦扁意粉配蘑菇番茄醬 $135▐好鍾意蘑菇+鮮番茄醬呢個組合,食得出啖啖新鮮番茄🍅扁意粉係我最鍾意嘅軟硬度,有少少嚼勁但唔會過硬,小朋友一定鍾意💕一碟有4隻大蝦,足料👍▐ 即磨咖啡 set drink▐咖啡係佢地嘅house blend coffee, 幾香濃,唔駛加錢都有呢個質素好滿意👍🌐𝗔𝘁𝗺𝗼𝘀𝗽𝗵𝗲𝗿𝗲 : 現場有家庭包廂,兒童遊樂區,bb櫈,枱面有一系列兒童適用消毒用品,暖奶器,仲有兒童小賣部同育嬰室,好適合有小朋友嘅家庭。現場亦有好多打卡位,OL過黎食飯都好適合👍🤵‍♂️ 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 : 服務貼心,上菜快💰 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 : 同區少見嘅親子餐廳,一家大細去最適合,樓底夠高環境夠大,即使有小朋友都唔會好嘈,放假黎食brunch打卡都好適合
—————————
𝑴𝒚 𝑯𝒐𝒏𝒆𝒔𝒕 𝑹𝒆𝒗𝒊𝒆𝒘
🍽 𝗧𝗮𝘀𝘁𝗲 :

▐ 美國牛肉漢堡 $135▐

▐ 蒜香大蝦扁意粉配蘑菇番茄醬 $135▐

▐ 即磨咖啡 set drink▐

🤵‍♂️ 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 : 服務貼心,上菜快

💰 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 : 同區少見嘅親子餐廳,一家大細去最適合,樓底夠高環境夠大,即使有小朋友都唔會好嘈,放假黎食brunch打卡都好適合💕
$148.5 (午餐)