招聘中
薪金面議
1天前
$70-$85
時薪
更多筍工 (8)
2019-12-26 285 瀏覽
星期六嘅tea break 🍹☕️好耐冇食喇,忽然心癢癢掛住佢嘅下午茶甜品最近嘅狀況好多餐廳都唔使等位,佢都唔例外。下午三點到咗餐廳見到仲有幾張吉枱,即時入去唔使等位!一杯咖啡+一杯熱檸蜜法式蘋果酥淨係睇個樣都已經覺得好吸引眼球香脆嘅蘋果酥底+超級多嘅杏仁片+雲呢拿雪糕+紅桑苺杏仁片本身我麻麻地,鍾意食嘅朋友我諗我會好開心,真係好多好多雪糕味冇得選擇有少少失望,如果可以有兩三款俾大家揀,我諗會更加吸引!呢個我都幾鍾意,酥皮嘅嘢我就已經覺得好吸引,Beans嘅蘋果酥的確係做得唔錯,值得試吓,影下相厄like都要焦糖香蕉窩夫軟林林嘅窩夫加上甜甜地焦糖香蕉🍌味道好夾雪糕味一樣係冇得選擇,佢係跟左雲呢拿味!細細球雲雪糕🍦加暖暖地嘅窩夫,一啖一口感!正佢再加埋爆珠,酸味味,成個甜品好夾,好味!好豐富嘅下午茶,喺度Hea左個幾鐘吹水好去處
星期六嘅tea break 🍹☕️

好耐冇食喇,忽然心癢癢掛住佢嘅下午茶甜品

一杯咖啡+一杯熱檸蜜

法式蘋果酥

淨係睇個樣都已經覺得好吸引眼球

香脆嘅蘋果酥底+超級多嘅杏仁片+雲呢拿雪糕+紅桑苺

焦糖香蕉窩夫

軟林林嘅窩夫加上甜甜地焦糖香蕉🍌味道好夾

佢再加埋爆珠,酸味味,成個甜品好夾,好味!

好豐富嘅下午茶,喺度Hea左個幾鐘
吹水好去處
下午茶