2018-08-07 719 瀏覽
本是短暫家庭日的星期日早上雖知被放了鴿子唯有自己去搵食其實元朗好多鋪頭既開鋪時間都系11點幾12點咁但系因爲我之後要上班一定要趕上12點既巴士所以其實得好少選擇點知比我搵到間我岩食而又已經開左既餐廳我都已經特登早少少出門口因為怕星期日多人出黎食早餐終於身水身汗行到餐廳門口門口都企左好多人 本以為要等唉 香港真系寸金尺土 又一間鋪頭細細既餐廳而可能我系一個人既關係一陣就被安排了座位嚕只於岩我食既野就系....登登登登....就系all-day-breakfast啦($88)真系好豐富架個all-day-breakfast有牛角包炸薯條腸仔炒菇黑松露炒蛋煙三文魚parma ham沙律同生果首先炒菇系用牛油炒 正岩哂我 我多多都食腸仔雖然吳系平時既廚師腸 距系再幼身同長啲既味道都吳錯黑松露炒蛋很香很滑 炒得岩岩好 吳錯可惜既系因爲個set實在太大份我諗住將牛角包拎走返公司食 點知實在太忙個包仲要漏左系公司 所以我無食到可惜下次再comment過啲包!!!!!!薯條又系我favorite 炸得脆口 清哂意想不到既系啲橙竟然系好甜沙律菜可以中和肥膩感parma ham同煙三文魚都系吳錯 仲有少少
本是短暫家庭日的星期日早上
門口都企左好多人 本以為要等
唉 香港真系寸金尺土 又一間鋪頭細細既餐廳
而可能我系一個人既關係
一陣就被安排了座位嚕

只於岩我食既野就系....

all-day-breakfast

可惜既系因爲個set實在太大份
我諗住將牛角包拎走返公司食 點知實在太忙
個包仲要漏左系公司 所以我無食到
可惜
下次再comment過啲包!!!!!!

薯條又系我favorite 炸得脆口 清哂

意想不到既系啲橙竟然系好甜

沙律菜可以中和肥膩感

parma ham同煙三文魚都系吳錯 仲有少少芝士碎伴碟 嘿 其實都系肥肥既一個早晨全餐

最後想講既系我加左杯凍既水蜜桃紅茶($13)
不過加$13其實系有啲貴 普通左少少

咁早餐就會無得食架啦
所以吳好咁炆先去到呀 吳系就無早餐食

有心機小鋪 撐呀
2018-08-05
$101 (早餐)
all-day-breakfast