餐廳: 活一鮮
資訊:

2019-12-02 5357 瀏覽
Happy hour簡左呢間就腳既日本野,雖然少少地叫左5樣野同清酒,但已經決定左呢到會係新蒲點,d小食都真係幾唔錯!*海膽燒帶子及燒青芥末生蠔我勁欣賞佢個海膽燒帶子同燒青芥末生蠔,海膽夾帶子鮮味到一個點 ,生蠔燒完都仲好大隻好飽滿,面頭d芥末出奇地又幾夾,睇得出有用個腦研究過,係抵讚既!*芒果三文魚天婦羅卷仲有個芒果三文魚天婦羅卷都幾得意,好似攞左舊三文魚卷去炸咁,天婦羅面唔會覺得好油,口感又脆又軟咁幾得意,仲要有芒果係入面,好有層次既口感!*燒鱈魚干自從喺日本一間居酒屋食過燒鱈魚干之後, 返到嚟每次食日本嘢一見到都一定要嗌 , 空口食覺得好食都未算極致, 餸酒真係一流! 佢脆得黎酥化個下真係令人上哂癮,不過可能真係麻煩處理所以唔係到到有得食,竟然呢d店仔會有,真係開心大發現!

海膽燒帶子及燒青芥末生蠔
燒青芥末生蠔