餐廳: Little Break Coffee & Kitchen
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2019-10-07 1086 瀏覽
Happy Friday 當然搵啲好西食下呢間係d2地下,成日都見好多人排,今次我地醒,book訂Lunch set又有沙律又有湯仲有野飲沙律:用黑醋汁,仲有2條蟹柳,都唔錯啵湯:南瓜湯,未去到好濃既味道,仲有個包仔,幾好。到主菜,我叫左龍蝦汁鮮蝦扁意粉,賣相幾好,好吸引第一啖食落,係有少少泰國風味,有驚喜喎唔係平時一般龍蝦汁既味,有少少香辣海鮮味個扁意粉又煮得好,唔硬又唔太淋,蝦都有好幾隻,幾足料我地仲加左個黑松露薯條,最鍾意黑松露加美乃滋好邪惡佢個餐可以叫不同既咖啡仲唔洗加錢,我叫左flat white,好飲(唔記得影)總結,我覺得荔枝角西餐黎講呢間真係不錯,唔係hea,佢有心機整的下次會再來!!
Happy Friday 當然搵啲好西食下

呢間係d2地下,成日都見好多人排,今次我地醒,book訂

Lunch set又有沙律又有湯仲有野飲

沙律:用黑醋汁,仲有2條蟹柳,都唔錯啵

湯:南瓜湯,未去到好濃既味道,仲有個包仔,幾好。

到主菜,我叫左龍蝦汁鮮蝦扁意粉,賣相幾好,好吸引

第一啖食落,係有少少泰國風味,有驚喜喎
唔係平時一般龍蝦汁既味,有少少香辣海鮮味
個扁意粉又煮得好,唔硬又唔太淋,蝦都有好幾隻,幾足料

我地仲加左個黑松露薯條,最鍾意黑松露加美乃滋
好邪惡

(唔記得影)