餐廳: 沙嗲軒 (香港黃金海岸酒店)
資訊:

2019-10-23 1560 瀏覽
兩日一夜既生日package, 黎到第二日包午餐每人一份。本身唔多想㨂素食,不過因為好多都係辣,所以㨂無可㨂🙈🙈🙈。✨薏米水幾好飲,唔太甜清清地幾健康,我覺得熱好飲過凍,因為凍既比較淡。✨菜粒素雞蛋白炒飯: 個飯都幾大碟,炒飯夠乾身粒粒分明幾有咬口,蛋味都幾香,不過個人嘛嘛地素雞,本身無咩味覺得有d 寡。開頭食果時覺得好咸,佢面頭果下鹽重手左,但食食下又ok 番✨加多加多沙律:唔好睇佢賣相好似一pat......食落味道有驚喜🤩個醬甜甜地又有啲花生同沙嗲味,裏面有菜,豆角,薯仔,青瓜,沙葛,估唔到係幾夾同埋好食嫁喎✨肉骨茶浸中藥味好濃,但又覺得幾好飲,舊肉幾腍幾香,真係想再飲。✨咖喱雞飯: 見番d 肉覺得好開心😂, 原本都驚佢好辣,但我唔食得辣都接受到。d 雞都幾多,有兩隻雞鎚同兩大舊雞胸,啖啖肉!仲有薯仔都好好味, d 汁最後拎晒黎撈炒飯先食得到。

✨加多加多沙律:唔好睇佢賣相好似一pat......
加多加多沙律

肉骨茶