餐廳: Grand Hyatt Steakhouse
資訊:

2019-10-05 1993 瀏覽
Grand Hyatt Steakhouse 新推出lunch menu,仲有得揀semi-buffet salad bar,所以約咗朋友一齊嚟試吓。好幾款沙律同煙三文魚都好好味,所以同朋友食咗三round salad bar先開始食main course。我同朋友都點左steak,其實本身我唔好牛肉但係覺得嚟呢度就應該試吓佢哋嘅steak。呢個flank steak真係一啲都唔好食,好硬咬都咬唔郁,最後冇食晒。雖然有啲失望但覺得佢哋嘅lunch性價比都算係高,下次會嚟單點佢哋嘅牛扒相信會比set lunch好好多。值得一提係佢哋嘅mashed potato,我同朋友都覺得好好食。
2019-07-12