2021-01-13 129 瀏覽
外面一般餐廳既馬拉菜最低消費都要HK60起, 而馬拉公公就實惠一點,大概HKD50。馬拉公公係一個舊式低調商場foodcourt內其中一個檔仔,座位唔多,尤其限聚令下更少, 但係12點正午又唔算多人,所以唔難塭位。如果對環境好有要求既, 堂食未必岩你, 座我旁個叔叔播片無用耳塞都幾影響心情,不過快食就忍忍啦,噪音係一般foodcourt都會面對既問題。除環境之外, 服務同味道都好滿意。服務員好有耐性推介同解釋餐牌,加分加分。白咖哩海鮮滲滲每一個配料都好滿意, 無偷工減料,尤其喜歡魚蛋同蝦,d蝦又大粒又爽口,個湯底好香好滑 ,非常推介; 而份量唔算好多,for一個女仔黎講岩岩好。

白咖哩海鮮滲滲

白咖哩海鮮滲滲