2020-03-17 319 瀏覽
最近唔可以去旅行 但好彩香港都有唔少過江龍餐廳😋呢間係日本人氣過江龍 睇相非常之吸引🤩分別點左2個口味既pancake 🥞第一個係朱古力味🍫 超級多朱古力醬呀😍朱古力味好香濃 感覺係高級嘅朱古力 一D都唔會太甜 反而係有少少苦味既朱古力 加埋D cream 甜甜地 唔會死甜 中和返而pancake 呢就好鬆軟 好有蛋香味同有空氣感 第2個口味係香蕉pancake🥞Pancake 既味道同第一個一樣 香蕉好多 可以圍住個碟一個圈👍🏼 香蕉好熟好甜夾埋pancake 一齊食好夾😋 另外有d脆脆配軟綿綿既pancake 口感好好🤯另外仲有2個主食 叫左一個pizza 滿滿既芝士🧀同有少少粟米 個人好中意pizza 有粟米 甜甜地好好食不過份量就有d少漢堡扒煎蛋飯流心蛋配飯冇得輸啦哈哈😝 漢堡扒都幾厚架不過就有d易散 唔夠實 中規中矩啦總結招牌既PANCAKE 🥞有水準!果然冇令我失望 不過主食就中規中矩😲

而pancake 呢就好鬆軟 好有蛋香味同有空氣感

第2個口味係香蕉pancake🥞