2021-08-28 1997 瀏覽
疫情下,真的好耐無見一班舊同學,一定要搵個坐得舒服、食物質素高的地方,於是我哋相約於T Club聚聚。一入門口就有個機械人歡迎你,並提醒客人要「安心出行」✅右邊係一間繪本店,小朋友可以睇睇書,必有所獲。但這晚已關門,未能入去選購,可惜。左邊進入係餐廳,很大的玻璃窗,很美的景緻,早上相信有另一番景象!Set Dinner 有很多選擇:南瓜湯+蒜蓉包前菜:沙律菜及蟹肉薄脆,味道好夾,配搭新穎😋香煎比目魚扒大蝦伴香草汁賣相好得📸主菜固然美味,但我更欣賞在低的薯蓉,混和煙肉,很有口感。頂級美國安格斯肉眼扒伴雜菜慢煮澳洲封門柳朋友點的兩款肉類,我各試了點,肉眼扒外脆內軟👍🏻封門柳更肉質鮮嫩👍🏻👍🏻值得推介啊!甜品當然唔少得啦😋飲品:Bear Bear 咖啡十分可愛💖為了使Bear Bear能置頂,飲品會放置較多冰,但不用擔心咖啡味會淡,因為Bear 造型係咖啡冰,當冰溶解時,會平衡返咖啡味,很有心思!整體上,店員有禮,廚師用心製作每一道菜,不定期創作出新菜式,很用心經營的餐廳!很有水準的Fine Dining 👍🏻👍🏻👍🏻

一入門口就有個機械人歡迎你,並提醒客人要「安心出行」✅

Set Dinner 有很多選擇:

南瓜湯+蒜蓉包

前菜:沙律菜及蟹肉薄脆,味道好夾,配搭新穎😋

香煎比目魚扒大蝦伴香草汁

頂級美國安格斯肉眼扒伴雜菜