2019-05-15 132 瀏覽
記得佢岩岩開既時候食過一次,其實so far so good,但想比多次機會佢,於是又走去食多左次!西柚茶 $23 個配搭其實好好嫁,西柚清新酸甜 又唔會有檸檬茶果種苦澀,茶底係做得非常好,夏天飲一流 脆脆豬排包 $35個包抵讚!鬆軟有牛油香,中間有蕃茄生菜千島醬,仲有當然主角炸豬排,豬排比想像中Juicy,d醬好明顯特登茶得好平均 每口都有!我覺得好OK喎 ,會令人好回味!黑芝麻西多士吾會太甜,d黑芝麻又香又多,啖啖好濃郁,而且落楓糖漿個枝野都幾得意,我自己好中意,好食過西環果間X記西多,最尾一啖同男友互搶hahaha總括呢講,今次我覺得進步左好多,睇得出佢地好有heart去改善,因為我食完都有關心下我地覺得點,小店要多多支持,我會想再黎食!
記得佢岩岩開既時候食過一次,
其實so far so good,但想比多次機會佢,
於是又走去食多左次!
西柚茶 $23

脆脆豬排包 $35