是夜和五個小學同學去 New York Cafe 晚飯。知道好評而且難訂位,所以早兩日已經打電話去 book 位。哈哈,我地幾個住左元朗區十幾年都係第一次食咋!!六個人叫左六個 set dinner,另外加左個煙三文魚 pizza,同一支紅酒(店員介紹的)餐湯:洋蔥湯,出奇的好味,想再添,哈哈。T-骨:叫左六成,但出到來有點難切,因為好 un,切到尾段都放棄,太累了。 但伴碟的薯容就唔錯,幾好味!牛柳:相比起 T-骨就細很多,所以男仔會覺得叫T-骨好d。不過就好淋,唔錯。煙三文魚 pizza:大大個薄批,不過要襯熱,凍左少少都麻麻地。餐酒:無介紹錯,唔酸,易入口。凍朱古力同摩卡:好濃,不過我唔中意 cream,所以覺得cream 可以唔落的,哈哈哈。係元朗,New York Cafe 水準算唔錯了

餐湯:洋蔥湯,出奇的好味,想再添,哈哈。

但伴碟的薯容就唔錯,幾好味!
餐酒:無介紹錯,唔酸,易入口。
係元朗,New York Cafe 水準算唔錯了

環境唔錯,好中意呢塊牆。
2010-03-18
環境唔錯,好中意呢塊牆。