2021-11-23 101 瀏覽
#本店 (將軍澳).如果心多多揀唔到食咩好,食套餐就最好😻,好享受由前菜食到甜品,一道道上,慢慢食,同喜歡的人分享一餐飯嘅時光。美食令成件事變得更美好。.本店嘅裝修好有格調,🥸位置闊落,坐卡位的話極具私人空間感,掛布岩岩好遮擋視線,令人覺得好似一個小包箱咁。🥳同朋友盡情傾計!.傾計唔少得飲酒,食日本菜,飲清酒🍶我最鐘意揀酒杯呢一環😂每隻杯都好靚,藝術品一般的存在。.前菜:胡麻豆腐沙律🥗fresh ~.廚師發板刺身四款:深海池魚、油甘魚、甜蝦、三文魚腩。三文魚腩真係爆讚😍微微爽口一咬三文魚魚油係口入面大爆發☺️好香好濃郁嘅三文魚味。油甘魚好厚切而且好難得無腥味🙂。.雜錦天婦羅🍤:茄子🍆、冬菇、大蝦🍤、番薯🍠。全都粉漿都係薄薄一層,好脆!又可以食到食物本身原味☺️係好好食嘅天婦羅,沾蘿蔔蓉汁食或芥末鹽。我覺得芥末鹽更可以提鮮。·廚師發板串燒:豬五花腩、牛舌、蘆筍。燒得剛好,保留到肉汁,好juice..鰻魚飯,米飯🍚同普通米比較會有韌性同硬身啲,粒粒飽滿晶凝通透,有種甜甜地嘅米香🤤我幾鍾意個白飯底,雖然已經好飽但我都堅持食晒個鰻魚飯❤️。.甜品:芝士蛋糕🧀好滑滑。.值得一題呢度嘅服務好好,店員會不
#本店 (將軍澳)

前菜:胡麻豆腐沙律🥗fresh ~

甜品:芝士蛋糕🧀好滑滑。

值得一題呢度嘅服務好好,店員會不斷留意你嘅需要同埋管理好上菜嘅速度。
人均消費:$400