2020-08-13 2839 瀏覽
前兩日喺疫情稍為放緩底下 難得同女朋友出去尖沙咀買啲嘢 順便行吓街到咗夜晚就買埋嘢食番去 search完先發現平時行開嘅K11原來底個層有咁多餐廳🙈不如去睇吓有咩食買埋就返屋企☺️之後女朋友就比呢間餐廳嘅裝修同埋擺設吸引住結果仲買埋嘢食返去😂的而且確開得好K11嘅餐廳果然都好有格調👍🏻👍🏻餐廳入邊有好多潮流擺設公仔等等 勁吸晴😍而餐廳喺疫情期間都推出左新餐牌👍🏻欣賞完我哋嘅外賣都到啦!即刻返屋企試吓先🙈我地叫左兩個主食•波士頓龍蝦湯配脆皮法包🦞•-雖然外賣 但味道一樣咁正!個龍蝦湯嘅味道好濃郁 入面仲有新鮮龍蝦肉!配埋個法包點住食仲有雙重口感🙈•巴馬臣芝士凱撒沙律配烤雞胸🥗•-買到返嚟個樣一樣咁靚 而且有菜有肉 營養好圴衡👍🏻個雞胸抵讚 整得唔會好韌 👍🏻• 原隻大啡菇鮮蝦漢堡配薯條🍔🍟•-我就叫咗呢個漢堡餐 雖然因為拎到返去會涷左同冧左 但輕輕叮番熱佢一樣咁脆😏而個包仲keep到咁脆口 菇同原隻蝦配埋入面嘅醬汁一齊食 惹味之餘又唔會太油膩☺️•日式湯咖喱牛肉烏冬配秋葵🍜•-而我女朋友好健康地叫呢個咖哩湯烏冬店員仲好貼心地幫我哋分湯 唔會整到個烏冬冧晒☺️而烏冬口感彈牙 絕對唔係打邊爐嗰啲劣
不如去睇吓有咩食買埋就返屋企☺️
之後女朋友就比呢間餐廳嘅裝修同埋擺設吸引住
結果仲買埋嘢食返去😂

的而且確開得好K11嘅餐廳果然都好有格調👍🏻👍🏻

餐廳入邊有好多潮流擺設公仔等等 勁吸晴😍

而餐廳喺疫情期間都推出左新餐牌👍🏻

欣賞完我哋嘅外賣都到啦!
即刻返屋企試吓先🙈

我地叫左兩個主食

•波士頓龍蝦湯配脆皮法包🦞•
雖然外賣 但味道一樣咁正!
個龍蝦湯嘅味道好濃郁 入面仲有新鮮龍蝦肉!
配埋個法包點住食仲有雙重口感🙈

而烏冬口感彈牙 絕對唔係打邊爐嗰啲劣食烏冬😂
而且湯咖喱同個烏冬好配合 個牛肉吸曬咖喱汁勁惹味🤤🤤

整體以外賣餐嘅質素幾好 衛生之餘仲keep到食物質素👍🏻
希望快啲完咗疫情後 可以堂食欣賞埋佢哋嘅潮牌藝術品🙈
10 分鐘 (外賣自取)