2020-12-23 304 瀏覽
#pb食在屯門 #pb支持黃店💛 E.Tea登陸屯市👽前幾日收到情報話E.Tea登陸左屯門市中心 等我去拜訪下呢位茶星人先🤪 呢位茶星人已經係香港好多地方登陸左 大家可以睇下邊度近自己🤭 琴日去嘅時候仲撞正試業期間 有8折 好抵飲🤩.佢最出名係水果茶 全部用新鮮水果去整 感覺好健康🥰 除左水果茶 佢仲出左好多唔同嘅特飲😋🔹水星蜜桃🍑今次試左呢杯蜜桃四季春茶🥰 佢得一個size (700 ml) 好大杯 份量十足😍 四季春茶底偏淡 唔算好濃😝 入邊有好多蜜桃肉(沉哂係底🤭)可惜d蜜桃唔係好甜 有少少酸🙈 再加上我少左微糖 所以整體杯飲品偏淡🤪.水果茶飲品店黎講 我覺得之前飲嘅LC Tea好飲d🙈 不過難得有黃到金嘅舖開係屯門市中心 間唔中經過都可以支持下💛茶星人屯門屯隆街3號屯門市廣場2期UG樓19-20號舖
#pb食在屯門 #pb支持黃店💛
E.Tea登陸屯市👽