今晚放工後,我同男朋友去左尖沙咀嘅唐宮小聚食晚飯。等左一陣,我地就可以安排入座,行到我地張枱,我見到張枱有d污糟,又濕 lup lup,個放骨嘅兜仲有上一枱客人食過嘅骨...張枱未執好就比左我地坐...我地就叫左個姐姐執好先比我地坐...我覺得餐廳係e方面需要改善一下。我地今晚唔太餓,叫左以下野食:-白玉王鴿(即係乳鴿) $33/隻必食!!!皮脆肉嫩,調味岩岩好,上枱時仲係熱嘅,咁嘅價錢算係好抵食了,下次會再 encore 黑金流沙包(即係流沙奶黃包)$49/籠我本身好鐘意食流沙奶黃包,佢絕對係色香味俱全嘅奶黃包,下次會再 encore 掹虎咬豬(即係白饅頭裡面夾著件醬油炆豬腩肉) $39/件個包好鬆軟,又熱辣辣,件豬腩肉好夠味,配上酸菜,甜甜酸酸 ,中和左豬腩肉嘅油膩,好味,只係我覺得有少少貴,性價比不足,但都值得試一次嘅冰鎮咕嚕肉 $99/碟第一次食冰鎮嘅咕嚕肉,估唔到用冰鎮著嘅咕嚕肉會令到咕嚕肉嘅皮特別脆,而皮入面嘅肉好嫩,一d都唔乾,配上水果,冇咁悶,e樣又係值行再 encore 嘅

我地今晚唔太餓,叫左以下野食:-

白玉王鴿(即係乳鴿) $33/隻

黑金流沙包(即係流沙奶黃包)$49/籠