2019-11-25 448 瀏覽
繼續支持黃色經濟圈啦!今次尼間糖水舖就真係抵食之選,CP值好高。甜品好大碗夠哂份量,而且亦都非常多選擇,中西冷熱都有。今次因為都唔想食水果類既,所以🧒🏽就揀左普通紅豆西米露,真係好大碗,夠哂清甜,作為飯後甜食都已經夠哂滿足。👦🏻就叫左黑糖芋圓仙草凍,芋圓有3種,真係又煙韌得尼仲有芋味好好食!煙韌控必選呀,所有圓都好好好煙韌而且仲好入味,好好好食呀。小插曲之話說👦🏻本身係想叫另一個熱既芋圓item,點知佢就叫既時候就先想要黑糖既尼個啦,點知佢開口同人講”唔該我要一個熱既黑糖芋圓仙草凍”真係笑爆成枱人加落order既果個妹妹,之後佢拎過尼既時候都諗左2秒然後都係忍唔住笑左哈哈哈😂😂😂
黑糖芋圓仙草凍

黑糖芋圓仙草凍