2020-04-17 3929 瀏覽
平時Yakiniku Great SOHO都唔開LUNCH TIME,好彩趕得切喺3月尾嗰陣嚟到食佢期間限定嘅午市套餐。原來唔單止有高級和牛、特級牛,仲有海陸空餐,個個都望落好好食唔知點揀好,但係小朋友就話食唔曬要做選擇即,貪心嘅我表示我全部都要!即刻叫埋兩個friend一齊叫曬三個share住食,只可以話呢度嘅質素果然冇令我地失望,牛肉就唔洗講,仲係一樣咁鮮嫩、脂香四溢~新嘅海陸空餐就有齊蝦、豬、雞,份量全部都俾到好足,食到個肚都飽曬!而且,除返開都只係每人200零蚊,會唔會太抵食!真係接受唔到之後就食唔到咁高質好味嘅午餐…不過,聽講雖然SOHO唔繼續再做午市,但之後上環都會開Lunchtime,食唔過癮嘅可以去嗰度食~

2020-03-26