好呷台灣火鍋專門喺以台灣火鍋為主,滿滿台灣食品食完一次好似去咗台灣咁🤩我哋揀咗C餐麻吉遊﹒吃台南~❤當日每款都好好味!比較印象深刻嘅喺鴨血‼️質感Q彈好入味encore咗幾塊🤣🍖嫩牛肉入口即化🍢羊肩肉同豚五花肥瘦分別,肉味濃郁🍖麻辣芫荽雞滑超彈牙帶出另一種麻辣芫荽味🌶🌱三星蔥爆漿貢丸真喺會爆汁🥹裡面嘅蔥好香口!百貢豆腐吸收哂湯底味道😍🌗湯底方面有成9款咁多,我哋叫咗鴛鴦鍋🌶️好呷麻辣鴨血藥膳鍋:湯底香麻濃郁,帶有陣陣藥材味,辣度適中,好易入口!我覺得呢個湯底味道都好足,可以連豉油都唔洗沾(送人參沾醬)🥬好呷酸菜白肉鍋:有啲似酸菜魚湯味道酸酸哋好開胃~ (送麻香辣醬) 仲可以無限追加酸菜/白肉🤪 最後飽到上心口,所以都唔洗追加😂🫖店內提供4款吃到飽火鍋套餐,晚市價錢由$238至$368限時120分鐘包括肉類、鍋物、海鮮等等🤪仲可以+$30台灣啤酒喝到飽🍻 配料:C餐麻吉遊﹒吃台南🍖肉類:封門柳、牛小排、麻辣嫩牛肉、羊肩肉、豚梅花肉、花雕醉生雞件🍢鍋物:蝨目魚丸、馬蹄木耳貢丸、三星蔥爆漿貢丸、鴨血、百頁豆腐、蛋餃、高麗菜水餃🐙海鮮:鯛魚片、墨魚仔、花枝片🍤鍋物滑:櫻花蝦墨魚滑、麻辣芫荽雞滑、
🌗湯底方面有成9款咁多,我哋叫咗鴛鴦鍋
好呷麻辣鴨血藥膳鍋
好呷酸菜白肉鍋
配料:C餐麻吉遊﹒吃台南
🐙海鮮:鯛魚片、墨魚仔、花枝片
🍤鍋物滑:櫻花蝦墨魚滑、麻辣芫荽雞滑、沙茶墨魚滑、花膠
櫻花蝦墨魚滑
🥢自助區:
娃娃菜、蟹柳、蟹籽丸、墨汁丸、白蘿蔔、木耳、甜不辣、豬血糕等等…
台灣小吃:超過20款冷熱小食~
🥠包括台灣腸、鹽水雞、蛋餅、鹽酥豆腐、滷豬肚、地瓜球、麻香辣味爆米花、炸豆腐皮、王子麵等等…
飲品
🧋手搖飲品:黑糖珍珠奶茶、芋香珍珠奶茶
🍹無糖冷泡茶:有白桃烏龍、桂花烏龍、茉香綠茶
🥤雪櫃仲有罐裝及包裝飲品~
甜品
🍨CD餐每位享有Movenpick雪糕一客,當日有雲呢拿/朱古力味~
🥣好呷綜合紅豆湯、檸檬愛玉凍
🔹以QR code下單,肉類以一碟計算,而其他喺以一件/一塊計算,記得食得哂先好叫啊!一件件咁計算都方便可以試哂唔同款式~

🔸餐廳支援Kabu app遙距取票或手機訂座
好呷麻辣鴨血藥膳鍋