慢活style既上環西營盤真係有好多靚靚cafe,今次同朋友誤打誤撞入咗呢一間chill到爆既美式餐廳😚環境好大好開揚,設有戶外餐座,帶埋狗仔嚟啱晒😚佢哋仲有酒吧台,見到唔少食客都會過黎happy hour一下啤啤佢🍻😆🔥Beef & Chorizo Bolognese 和牛肉醬闊麵$168一上枱已經聞到好香!伴碟嘅兩塊蒜蓉包好吸引😚好香蒜蓉味,麵包熱辣辣好軟熟🥰闊麵麵條好有口感,煙韌度拿捏得好好,食落仲有啲似手工feel💗肉醬既牛肉味都好重,蕃茄汁唔會太酸或太甜影響味道,食晒啲麵仲剩返好多醬😆🔥Crab Meat Risotto 蟹肉意大利飯$165見到個蟹字就忍唔住要整番碟😆個人覺得都算係對得住個價錢,一疏疏嘅蟹肉都有平均佈滿係碟飯到,而且都食到有蟹味✨👋🏻我仲想講下個汁!以為佢都係嗰啲普通蕃茄汁,點知都幾惹味,唔知係咪有蟹肉既加持,餘韻既鮮味都幾突出,會不自覺一啖接一啖咁食!不過唔鍾意食青豆嘅朋友就要注意一下啦😆😆😆🔥Avocado & Chicken Pizza 烤雞肉牛油果薄餅 $165食西餐點可以唔試下啲Pizza!四個字概括:不過不失🫣味道係合格嘅,牛油果配雞肉亦都係不敗

🔥Crab Meat Risotto 蟹肉意大利飯$165

食西餐點可以唔試下啲Pizza!四個字概括:不過不失🫣味道係合格嘅,牛油果配雞肉亦都係不敗組合,只係冇乜驚喜咁囉😛