餐廳: Chillax
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
休息是為了走更長的路 我卻去了按個摩~🎤Chill住high tea 按摩住relax真係又chill 又relax☺️今次一於捉埋閨蜜黎陪我先~位置位於銅鑼灣禮頓道其實就係保良局對面,十分好搵環境Chillax樓高兩層上層係按摩樓層而下層就係bar x cafe。平時仲可以帶埋狗狗一齊黎嘆咖啡,人寵共chill~~relax。好有泰國按摩feel,餐廳成個環境都好舒服。我自己就最中意門口個打咭位,一杯咖啡一個故事...上到樓上按摩層,職員示意我地先坐低再換拖鞋。就好似番屋企咁要除鞋換拖鞋,好舒適自在。同朋友都選擇左Package BPackage B:包括30分鐘按摩 + 飲品 + 小食飲品: 可以揀花茶、咖啡、其他特飲小食: 有scone 同咸批任君選擇~ 我地揀左先按摩,後嘆tea。按摩時技師安排我地兩人坐喺長梳化。按摩師手勢好好,頭肩頸都舒緩左疲勞。邊按邊傾計真係好relax!漏斗計時器提示我地完成就可以嘆tea lu~~按完摩職員示意我地黎到進食區食tea傾計我同朋友都選擇咗scone。鬆餅外脆內軟,烘暖暖。配上果醬(士多啤梨/藍莓味)同cream。鬆餅唔會乾身,面且好鬆軟。無

休息是為了走更長的路
我卻去了按個摩~🎤
Chill住high tea 按摩住relax
真係又chill 又relax☺️

今次一於捉埋閨蜜黎陪我先~

位置
位於銅鑼灣禮頓道
其實就係保良局對面,十分好搵

Chillax樓高兩層
上層係按摩樓層而下層就係bar x cafe。
好有泰國按摩feel,餐廳成個環境都好舒服。
我自己就最中意門口個打咭位,一杯咖啡一個故事...

上到樓上按摩層,職員示意我地先坐低再換拖鞋。
就好似番屋企咁要除鞋換拖鞋,好舒適自在。

同朋友都選擇左Package B
Package B:
包括30分鐘按摩 + 飲品 + 小食
飲品: 可以揀花茶、咖啡、其他特飲
小食: 有scone 同咸批任君選擇~

我地揀左先按摩,後嘆tea。
按摩時技師安排我地兩人坐喺長梳化。
按摩師手勢好好,頭肩頸都舒緩左疲勞。
邊按邊傾計真係好relax!

漏斗計時器提示我地完成就可以嘆tea lu~~

按完摩職員示意我地黎到進食區食tea傾計

我同朋友都選擇咗scone。

鬆餅

外脆內軟,烘暖暖。
配上果醬(士多啤梨/藍莓味)同cream。鬆餅唔會乾身,面且好鬆軟。無太多調味好natural。

南非藍莓國寶茶 Blueberry Rooibos
淡淡藍莓果茶香,不會有水果酸味同茶的苦澀味。

鮮奶咖啡Latte
鮮奶味重,咖啡味超濃超香。
上層做左咖啡拉花,混合咖啡粉同鮮奶既拉花。
飲落去有奶泡、咖啡;層層滋味。

飲啖啡~食個餅~~好chill!

總括黎講,依道真係好好適合情侶或朋友約埋一齊嘆啊。下次等我帶埋小狗captain 同男朋友黎三人行先。

仲比我地偶遇到小店長Tim~hello

下次帶個朋友黎陪你玩下🐶