2021-07-15 27 瀏覽
海港城行到攰,見到有間靚靚圓拱門設計的 cafe, 見唔多人於是去食個Dinner..知道呢間咖啡&朱古力出名的,可惜店員話當日得教徒&爵屎們的賞識,呢2樣都冇哂😫不過❗我發覺其他都好食的☺.餐廳用自助形式點餐,之後店員會送過黎,而家不收加一,海港城入面黎講性價比算高呢!.✨✨!! 必食推介!! ✨✨🟥磨菇芝士意大利飯 🍄🟧呢個飯係店員介紹嘅😆Risotto好 creamy, 大大粒磨菇亦好厚肉juicy, 而芝士比較大塊濃味我鍾意😍整體唔會太水或膩。.🟨西多士伴漿果雪糕配自家製焦糖醬🥧🟩西多充滿蛋香,外脆內軟,非茶記的油淋淋。驚喜在中間有士多啤梨果醬夾心😋,唔會淨食面包咁寡,配上海鹽焦糖醬及雲尼拿雪糕,冰火交融無得頂♥.🟦蜜糖伯爵茶鮮奶 (Earl Grey Latte)🥛🍯🟪首先賣相用心,絕唔會就咁俾杯鮮奶你😂鍾意佢係暖暖的,滑身唔騷,後勁茶味就出黎啦~結果after taste有少少似奶茶味添😂有層次我鍾意😎.下次一定要飲咖啡&朱古力!!!😫😢.
✨✨!! 必食推介!! ✨✨
🟥磨菇芝士意大利飯 🍄🟧