2023-02-06 1074 瀏覽
Cherish your memory & every moment🎈Memoir/Don’t wander to what is coming next/呢度menu嘅頭幾頁以貓咪回憶錄作主體有貓咪圖卡 附上手寫文字🐱可以感受店主真係好有心思分享佢同貓咪嘅日常❤️🍘吉列牛肉薯餅 ($68)BEEF KOROKKE薯餅吉列外層炸得香脆內軟中心牛肉忌亷茸十分軟腍 整體感覺唔油膩🍄黑松露牛肝菌野菌燴意大利飯($178)PORCINI & WILD MUSHROOM RISOTTO WITH BLACK TRUFFLE CREAM & MILK FOAM每一啖都有香濃松露味而表面嘅白色泡沫係冇味嘅菇嘅份量比想像多 同意大利飯混埋咗飯粒軟硬度適中 口感啱啱好🐚日本海膽忌廉帆立貝意大利粉 ($198)GRILLED FAN SCALLOPS SPAGHETTI WITH SEA URCHIN SAUCE總共有三粒帆立貝 肉質彈牙肥美海膽醬掛汁度高 食落帶鮮甜入口順滑

🎈Memoir

呢度menu嘅頭幾頁以貓咪回憶錄作主體
有貓咪圖卡 附上手寫文字🐱
可以感受店主真係好有心思分享佢同貓咪嘅日常❤️

🍘吉列牛肉薯餅 ($68)
BEEF KOROKKE
薯餅吉列外層炸得香脆內軟
中心牛肉忌亷茸十分軟腍 整體感覺唔油膩

🍄黑松露牛肝菌野菌燴意大利飯($178)
每一啖都有香濃松露味
而表面嘅白色泡沫係冇味嘅
菇嘅份量比想像多 同意大利飯混埋咗
飯粒軟硬度適中 口感啱啱好

🐚日本海膽忌廉帆立貝意大利粉 ($198)
總共有三粒帆立貝 肉質彈牙肥美
海膽醬掛汁度高 食落帶鮮甜入口順滑