餐廳: Cafe 2 Oyster n Grill
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
有口碑好嘅朋友推薦我試試Cafe 2 Oyster n Grill,話佢哋嘅食物有特色,獨一無二,跟住佢咁講我都忍不住去嗌咗次。延吓我一齊睇睇我試咗啲咩嘢!特別推介大家試以下呢幾款嘅特色菜:西班牙蒜蓉蝦推介指數🌿🌿🌿🌿🌿蒜蓉香味濃郁,配合嘅鮮蝦美味可口,配上烤法國麵包更甚!醬香煎帶子推介指數🌿🌿🌿帶子與Verde醬完美結合,味道搭配得絕對好食。雙人烤海鮮拼盤推介指數🌿🌿🌿🌿🌿海鱸魚、海螺、八爪魚、帶子、大蝦等海鮮相得益彰,加上沙律搭配,真系美味之至!和牛野菌燴飯推介指數🌿🌿和牛後腿肉與野菌佐以巴馬臣芝士同煲飯確實配合得天衣無縫。朱古力熔岩伴雲呢拿雪糕推介指數🌿🌿🌿🌿朱古力薄糕加上雲呢拿雪糕,令甜點變得更美味。每款菜都獨特又有特色,做得好心機,不講定你都會想試嘅!雖然佢唔係主流嘅酒樓菜式,但味道卻無可挑剔,真系你要試一試先知!

特別推介大家試以下呢幾款嘅特色菜:
西班牙蒜蓉蝦
推介指數🌿🌿🌿🌿🌿
蒜蓉香味濃郁,配合嘅鮮蝦美味可口,配上烤法國麵包更甚!
醬香煎帶子
推介指數🌿🌿🌿
帶子與Verde醬完美結合,味道搭配得絕對好食。
雙人烤海鮮拼盤
推介指數🌿🌿🌿🌿🌿
和牛野菌燴飯
推介指數🌿🌿
和牛後腿肉與野菌佐以巴馬臣芝士同煲飯確實配合得天衣無縫。
朱古力熔岩伴雲呢拿雪糕
推介指數🌿🌿🌿🌿
朱古力薄糕加上雲呢拿雪糕,令甜點變得更美味。