2023-05-28 366 瀏覽
一間以木系裝修的cafe, 感覺清新。位置不多,適合二至四人的組合光顧。事實上椅高檯矮,對比較高嘅我來說唔算特別好坐,亦唔太喜歡疫情緩和立即將所有隔板拆掉,檯和檯距離本身很近,撞正隔離位狂噴鼻涕其實令成餐飯感覺麻麻。講番食物,點餐用QR Code方便, 但無即時update售罄或無貨的食品,點完才說沒有有點掃慶。是次點了:富士山蘋果芝士蛋糕:味道清新都算多蘋果,但成件蛋糕細件,性價比唔算高芥末火腿三文治:夠大份香脆,芝士微微流出,好香好味,配有沙律菜,成件事又靚又好味又健康。牛奶咖啡:配餅乾,好飲。整體食物質素是好的,亦適合打卡,但性價比略為一般。另外侍應唔戴口罩無問題,但拎住食物一直唔上餐,掛住和其他客講嘢,傾一輪先送俾另一檯客,又係令人感覺麻麻。
是次點了:
牛奶咖啡:配餅乾,好飲。
整體食物質素是好的,亦適合打卡,但性價比略為一般。

2023-05-28