2019-07-05 3839 瀏覽
有時想吃好d,又怕食好耐喎!依家唔驚啦,俾我揾到呢間有Business Lunch 🥙 法式2-3道菜1️⃣Appetizer:鵝肝醬Crackers加上少少沙律菜🥗拌碟! 好有厚度的鵝肝醬配上Crackers,令肚肚好有滿足感! 不過鵝肝醬略嫌有d多,食完個前菜已經有飽飽嘅感覺🤧沙律菜係新鮮嘅🥗2️⃣Main Course: Pasta with lobster ragout 🦞 $198 佢果Pasta🍝就比較油身,不過因為同蒜頭炒過嚟,好香口惹味。🦞嘅肉爽口彈牙,而且因為加咗小小蔥花係上面,所以都幾👻正,不過唯一唔好係佢冇幫你起埋龍蝦啲肉🦞所以食起上嚟有少少麻煩3️⃣Dessert: 芒果🥭拿破內崙 +$60芒果🥭大大舊,非常鮮甜!仲俾拿破崙重重咁包圍住,咬落去好鬆脆,而且好有層次感🤤💡整體來講,服務非常好👍🏻,坐得舒舒服服,嘢食又幾正!不過一定要訂咗位先去到🤭🙆🏻‍♀️美味指數:8.32/10
3️⃣Dessert: 芒果🥭拿破內崙 +$60
🙆🏻‍♀️美味指數:8.32/10