2022-12-19 651 瀏覽
好味指數😋😋😋😋回頭指數 ⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗🤗呢間小店隱藏響V city 嘅一田入面,見到評價都唔錯,就買外賣試吓先!至尊漢堡($51)個burger 都算幾大個,漢堡扒幾厚身,唔會散開亦唔會煎得太乾,有大大片厚切番茄,芝士,生菜絲,芝麻包少少脆身,唔錯!韓式XXL 治($50)打開睇吓,又真係幾厚wor!有厚切午餐肉、厚蛋、火腿、番茄、生菜絲、泡菜,三文治包係烘咗,厚到我一啖都咬唔晒,味道同預期差唔多,唔算好特別,係有泡菜味嘅公司三文治,不過用料上,的確比茶記公司治澎湃嘅!厚厚豬肋骨配薯蓉($75)有兩大條豬肋骨,醃料嘅味道唔錯,整體上偏咸,呢方面要減分,不過薯蓉就好滑而且有蒜香牛油味,好味!整體上 burger 質素唔錯,絕對對得住呢個價錢!
好味指數😋😋😋😋
回頭指數 ⭐️⭐️⭐️
開心指數🤗🤗🤗🤗

至尊漢堡($51)
至尊漢堡

韓式XXL 治($50)
韓式XXL 治

厚厚豬肋骨配薯蓉($75)
厚厚豬肋骨配薯蓉

整體上 burger 質素唔錯,絕對對得住呢個價錢!
外賣自取
至尊漢堡