2021-10-04 62 瀏覽
住喺附近,成日經過,但一直冇食過~尋晚好懶唔想煮,就近近地去try try. 雖然店舖唔大,但側邊整左個立食位俾人食野,仲有個大黑板俾人留言,都幾潮下😜✨皇牌鵝肝漢堡 - 勁勁勁厚,鵝肝有焦糖香,甜甜地,咬落好juicy, 連埋安格斯牛一齊食,口感一流~✨黃金漢堡 - 香濃嘅咸蛋黃醬又幾夾wo, 塊肉都好厚,真材實料😍✨炸金文畢芝士 - 第一次食呢款炸芝士,佢裡面係比較軟心,但又好濃郁芝士味😋✨炸墨魚咀 - 原本想叫唐揚魷魚,但有新返墨魚咀,感覺仲正,一咬爆汁,大大粒幾有質感✨和風紫菜炸薯條 - 份量都幾多,粗薯條幾好食,但食完之後覺得有dd咸😂之後諗唔到食咩都可以encore下🤩

皇牌鵝肝漢堡

黃金漢堡