2022-07-22 446 瀏覽
✨✨bling bling ✨✨好靚Lab 燈打卡餐廳😋 位於尖沙咀一個樓上鋪,餐廳主打fusion 西班牙菜😉薄切慢煮八爪魚💰78八爪魚切咗簿片,配有特別source ,作為前菜,好開胃😜 八爪魚好鮮嫩‼️好好味😋黑毛豬鞍架配炸薯粒💰198呢個豬鞍架,係我暫時食過最好食嘅🫢 好鮮嫩!好多汁!又唔會好大陣羶味😉 亦都唔會好肥膩😜 即使唔沾醬汁原味已經好好食,原汁原味最好👍🏻 炸薯粒夠脆😙外脆內軟😛西班牙海鮮鍋飯💰208Paella 呢講,呢度唔算最出色,只係普通🧐海鮮分別有蝦,蜆,青口,喂魷魚圈, 但,海鮮麻麻😌由其蜆,好腥🥹🥹 Dessert platter 💰108一次過試晒三款‼️😛 滿足晒三個願望😜 分別有肉桂多士,好香肉桂味!當時亦都炸得好脆,質地食落好似疏乎厘😉😉呢個好食😋 另外Churros 亦都好好食😍😍 外脆內軟,配朱古力醬無得頂👍🏻 最後係西班牙檸檬桂皮奶凍配水果酒糖漿,呢個幾特別!面頭嗰層食落好似芝士蛋糕,但唔會好甜,食落非常清新🍃 整體性價比好高😛DrinkAlcohol-PINK G&T💰108Non-alcohol -VIRGIN SANGRIA💰58Non-a
✨✨bling bling ✨✨

薄切慢煮八爪魚💰78

黑毛豬鞍架配炸薯粒💰198

西班牙海鮮鍋飯💰208

Dessert platter 💰108

Drink

Alcohol-PINK G&T💰108
Non-alcohol -CUCUMBER & MINT REFRESHER💰58

呢間餐廳店舖細細,但坐得都算舒服😌由於店舖座位有限,人流都算太多,唔會好嘈吵👍🏻呢個重點,太嘈傾計好辛苦🥲呢度就同朋友傾計好舒服,食完又唔會催促埋單,可以慢慢飲野傾下計🙈 侍應服務態度又好😛 大家不妨試吓呢間😜