2019-07-20 499 瀏覽
原本想訂7月19日,餐廳最後一天前來光顧,可惜已經約滿,所以就早左一天前來。這裏地方大,環境舒服,平時如果多人而放工想飲酒食小食,都會選擇過嚟。今日放工和同事們過嚟happy hour。餐廳酒類選擇唔少,紅白酒同cocktail都有幾多選擇。我點了gin tonic, 另外還點了一jar white sangria 大家飲。佢哋酒的質素就真係普通,但好在happy hour價錢都唔會好似其他餐廳或者酒吧咁限死一兩樣。另外就係我每次黎都會點嘅nachos, 脆片上面放滿左芝士再配上牛油果醬好好味,送酒一流。另外點左buffalo wings同薄餅。雞翼我覺得唔夠辣,醬汁唔夠香濃,正常。而另外點了餐廳推介嘅薄餅,芝士非常多再加上上面嘅煙肉好香。但有點大油膩,如果可以有啲蘑菇或者番茄醬中和下會比較好。總括來説呢度地方大,食物好味,價錢又合理,係多人食飯飲酒聚會嘅好地方。星期五他們結束營業之後,我又少了一個happy hour的好地方。