2019-06-23 159 瀏覽
尋晚同公司同事食飯,揀左食A4和牛。一坐底佢就自動上左第一round嘅牛同送左值$128嘅海鮮。第一round啲肉真係勁正,不過牛肉粒就有啲肥。海鮮都算新鮮,不過4隻蝦𥚃面有一隻唔夠新鮮,其他鮑魚帶子同青口就好正。服務態度都幾好。因為唔係太full,職員都俾我地9個人4個爐,不過都真係好好彩先得職員 (應該係經理) 又幫我地燒海鮮又幫我地整蟹蓋,如果唔係真係唔知點搞先好食。個蟹蓋甜甜地,唔洗叫白飯撈。刺身好新鮮,厚切,馬刀貝勁正!!!好多飲品揀,有仙草爽,有黑糖薑茶到第二round啲牛就無第一次咁正,不過好似係因為我地無叫到和牛,所以落order要小心,記得揀返係和牛呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!第三round嘅牛就一樣咁正!熟食方面都正正常常,炸物都幾好。我地叫左好多炸芋頭圓,但無啦啦有三粒酸左,其他又勁正!!!!!!!!佢地換返俾我地仲多左幾粒。

刺身好新鮮,厚切,馬刀貝勁正!!!

好多飲品揀,有仙草爽,有黑糖薑茶