餐廳: JOMO Kitchen & Health Hub
資訊:

2020-11-30 101 瀏覽
呢間餐廳環境真係好唔錯👍🏽好多客人都會揀坐出面,因為可以見到將軍澳海濱,又可以有見到好多人踩單車跑下步,感覺都幾chill架😎最好就係可以比毛孩一齊坐呀!!🐶🐶🐶🔻叫左個all day breakfast($138),個樣好吸引,上面有個overnight oat, corn fritter, 磨菇,炒蛋,sourdough, 份量啱啱好,而且好健康🤓味道都唔錯👏🏼🔻另外仲叫左係西班牙黑毛豬叉燒飯($168)個飯上面有隻日本蛋黃,撈埋個飯食好正,仲配埋個soup of the day, 如果叉燒冇咁肥就仲好!🔻佢係自助形式嘅,所以免收加一服務費,另外餐廳隔離仲有個gym room, 食完野去隔離做運動啱曬😂😂😂