2017-10-06 208 瀏覽
住開呢區,放工成日幫襯,由開張到而家,已經不會要求優質服務。呢員工好似走馬燈咁,差不多次次來都有新臉孔,做事錯漏百出。今晚又一經典,成個晚餐都食完,餐湯叫左幾次都未來,叫四眼中年A侍應跟,佢叫等等,問多次又係等等,再問後生B侍應(佢落單的),叫佢跟跟,原來佢未落湯既單😓。最後湯來了,個包去左第二枱,侍應B拎個湯時咩都無講,唔知佢係expect我們知個包拎錯去第二枱定諗住我地唔喜歡食包放棄,要我地主動問先講話搞錯左。大家唔趕時間心情極好先至好幫襯,唔係Happy Friday都激到噴火🔥。唔好意思,小妹無耐性兼eq低,今次真係包容唔到。希望真係有管理層好好正視問題,唔係咁大個場真係做唔到落去。(其他客人也有因其他不滿而臉黑)利申:小妹一向都會幫襯呢間連鎖店,真係唯獨呢間令人失望。
要我地主動問先講話搞錯左。
唔好意思,小妹無耐性兼eq低,今次真係包容唔到。
希望真係有管理層好好正視問題,唔係咁大個場真係做唔到落去。
(其他客人也有因其他不滿而臉黑)
利申:小妹一向都會幫襯呢間連鎖店,真係唯獨呢間令人失望。