2021-08-12 429 瀏覽
無諗過$69可以食到咁高質嘅牛扒!我男朋友食完一次話好好食,就非常推薦,帶左我去食。我order左$69嘅「神石美國天然牛扒」,waiter好快就將熱騰騰嘅石燒牛扒端到我面前。牛扒初初大概一成熟,等我影左幾張相,就已經變左五成熟,所以大家真係要捉好timing,唔好掛住影相。我好鍾意佢可以俾客人自己燒塊牛扒,調節生熟程度,夠晒自由度,又過癮!最後記得輕輕灑上喜馬拉雅山食用的粉紅岩鹽(Himalayan pink salt)同胡椒(Black pepper), 令牛扒味道scale up! 至於牛扒味道,我覺得牛扒油花分布夠綿密,質素好好,超香!另外,沙津、白飯、麵豉湯係任裝!Carb lover 嘅我表示佢啲白飯都好好味🤤評分:味道🌕🌕🌕🌕🌑扺食🌕🌕🌕🌕🌕環境🌕🌕🌕🌗🌑回頭率🌕🌕🌕🌕🌕
無諗過$69可以食到咁高質嘅牛扒!

我男朋友食完一次話好好食,就非常推薦,帶左我去食。

至於牛扒味道,我覺得牛扒油花分布夠綿密,質素好好,超香!

評分:
味道🌕🌕🌕🌕🌑