2023-03-23 367 瀏覽
今日介紹呢間速食餐廳位於海港城,環境唔錯又有歌聽,一d都唔會有拘謹的感覺。呢度似快餐店模式一樣出去落order,但係有餐廳嘅舒服感覺,完全唔會有被waitress行來行去或客位/搵位等位的壓力感。唔止咁,呢度仲有海景環境,坐位又一啲都唔迫,食物方面casual得來又好味,今次我就點了shake burger 同half half都係佢地嘅主打,half half檸檬茶咁,檸檬同茶真係調教到half half 👍 而burger唔大食嘅話份量又啱啱好,認真不錯呀😁😁#foodie #cafe #夏日搵食推介 #hkfoodie #hkfood #香港美食 #hkfoodblogger #美食