2020-11-05 2018 瀏覽
因為朋友生日,所以去咗Brandon之前推介嘅JK brothers食火鍋放題。上到去即刻諗叫邊一個set,不過侍應行咗過嚟同我哋講$388嗰個set而家做緊買一送一,我哋諗都唔諗就即刻揀咗呢個啦。湯底方面我哋揀咗部隊鍋同埋牡蠣湯底。本身一上湯嘅時候覺得都幾香,但係侍應加湯嘅時候係加清湯,即刻溝淡晒啲味😭講吓食物方面,用手機掃QR code可以叫刺身,我哋叫咗每樣少少嚟試吓,覺得個醬油蝦同埋鮑魚都幾好食。火鍋配料方面就略嫌少咗啲啲,我最鍾意食嘅豆腐同埋芋絲都冇😢可能係我食嘅嘢比較揀擇....不過甜品方面就好揼本!去咁抵食嘅火鍋放題,竟然有movenpick!仲有好多韓國甜品,嗰個芒果雪條一定要食,同埋朋友拎咗呢個綠茶鯛魚燒雪糕,佢都非常推介!出面買一個都好貴。最後因為有朋友生日,所以送咗一支香檳俾我哋。非常推介大家去食
湯底方面我哋揀咗部隊鍋同埋牡蠣湯底。

• 甜品
  • 醬油蝦