2018-07-02 5899 瀏覽
三人行有時食飯都唔錯,人多選擇多,但有時想點菜時就比較煩,但呢到就照顧到今次嘅問題,這裡有有2人套餐之餘,亦有3或4人選擇,咁相對彈性較大,而這裡位置都方便,剛考其中有一位朋友在附近上班,試過這裡唔錯,便相約在這裡一聚,座位都十分闊落,還有出面還有個露天位置,不過天氣熱,我們當然都係選擇室內!餐牌上有好多選擇,一人一個餐湯,兩個小食,一個麵食,加埋個主菜,而飲品就係Drink list 內扣$10優惠,我們就沒有加飲品,只飲水!餐湯配埋塊香脆牛油多士小吃選了咖哩蕃薯條同泰式沙田柚青木瓜藜麥沙律;咖哩蕃薯條,配埋個醬汁味道香脆,而咖哩味道香濃;泰式沙田柚青木瓜藜麥沙律,比平時食開嘅味道清新,加上有健康嘅藜麥,入口沙田柚多汁鮮甜加爽口青木瓜絲同好有口感嘅藜麥,確實食得健康!而個松露蟲草花雜菌米形粉配63度溫泉蛋,撥發上面鋪滿嘅芝士,就見到隻溫泉蛋,將蛋黃同啲米形粉攪均入口味道更加煙韌黏口,味道香滑軟熟,正!主菜個燒味噌三文魚,燒得啱啱好,三文魚外見到最外面嘅三文魚肉有少少火炙嘅感覺,但一切開就見到裡面充滿魚肉汁,入口軟熟嫩滑,正!而個慢煮澳洲草飼和牛M2-3西冷扒,廚師已經切成一片片,見到

餐湯配埋塊香脆牛油多士

而個慢煮澳洲草飼和牛M2-3西冷扒,廚師已經切成一片片,見到外面同裡面嘅顏色不同,入口香滑軟熟,重有好濃郁嘅牛肉味道!

一個價錢有多重享受,十分滿足,幸好有朋友推介,如果唔係都唔知這裡有個唔錯嘅地方!