2020-07-20 596 瀏覽
同老公出左旺角買野, 順道去食晚飯~ 見到呢間食和牛燒, 餐廳寫立食, 以為只有企位, 原來都有bar chair比我們坐, 幾好喎。 講翻食物方面, 我叫左個風味和牛套裝。 套裝都有4-6款牛既不同部分。 肩,腹,肚都有, 有晒指引不同部位燒幾耐最好食。 果然和牛真係靚肉。 牛味口感都入口溶。 另外牛肩位有咬感協和全個餐既口感不會太漏。 今日呢餐隨意搵但有驚喜。 讚!同老公出左旺角買野, 順道去食晚飯~ 見到呢間食和牛燒, 餐廳寫立食, 以為只有企位, 原來都有bar chair比我們坐, 幾好喎。 講翻食物方面, 我叫左個風味和牛套裝。 套裝都有4-6款牛既不同部分。 肩,腹,肚都有, 有晒指引不同部位燒幾耐最好食。 果然和牛真係靚肉。 牛味口感都入口溶。 另外牛肩位有咬感協和全個餐既口感不會太漏。 今日呢餐隨意搵但有驚喜。 讚!

今日呢餐隨意搵但有驚喜。 讚!

今日呢餐隨意搵但有驚喜。 讚!