2018-09-12 402 瀏覽
同朋友喺荔枝角上完手作班,6點幾,食個早Dinner,朋友推介呢間Pizza餐廳~由於時間尚早,唔算多人~4個女生,所以叫左一個兩人套餐,再加一個Set Dinner,即一個Main Course加$48 就可以配餐湯+(飲品或甜品)水牛城雞翼 - 酸酸辣辣,香辣之餘,既香脆,令人食唔停口~香脆炸薯角 - 金黃香脆、裡面綿軟~軟殼蟹意粉,軟殼蟹炸得香脆,意粉軟硬度剛剛好~燒烤醬焗豬肋排配薯條沙律+芝士溶岩醬,肋排香嫩多汁,唔會太乾,散發出酸甜滋味~PIZZA 黑松露誘惑 (水牛芝士、磨菇、黑松露醬),傳統意大利Pizza薄薄而脆口, 入口松露獨有香氣,好鍾意果種菇菌香~甜品 檸檬芝士蛋糕, 檸檬味特別香濃,清新而不太膩也不太甜,有好Fresh的感覺,而且賣相可愛

由於時間尚早,唔算多人~

水牛城雞翼 - 酸酸辣辣,香辣之餘,既香脆,令人食唔停口~
香脆炸薯角 - 金黃香脆、裡面綿軟~

軟殼蟹意粉,軟殼蟹炸得香脆,意粉軟硬度剛剛好~

2018-07-28