餐廳: 渝痴漁醉
資訊:

2022-11-29 296 瀏覽
🧡🧡🧡渝痴漁醉 🧡🧡🧡想食雞煲又想食打邊爐仲想食烤魚見到呢間就算係夜晚食都係$128一位仲有咁多選擇就入咗去啦因為我哋係五個人去食每兩個人就可以揀一款菜式跟住再打邊爐咁我哋就揀咗重慶麻辣雞煲同埋烤魚咁又食到雞又食到魚啦🧡重慶麻辣雞煲  🤩9.5/10我哋嗌咗BB辣 一開始都但係花椒味都幾重直到最後個雞煲醬越嚟越入味啲嘢就開始有啲辣整體來講隻雞唔係好大但係任食嚟講質素都唔算好差🧡酸菜魚  🤩9.5/10我哋覺得個酸菜魚係最好食嘅烤魚係先烤後煮 魚皮脆脆地得來魚肉又好滑特別係個酸菜汁超級解膩去到打邊爐,佢個自助區唔係好多選擇但係基本嘅豬牛雞同魚都有 仲有唔同嘅丸我哋超級建議夾多啲吧巴沙魚喺烤魚度煮咁又係新嘅酸菜魚啦XD______________________________味道😋: 7.5/10環境👀: 7/10服務👨🏻‍🍳: 8/10抵食💰: 9/10 渝痴漁醉銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場8樓R1號舖______________________________#香港美食#餐廳推介#instafood #likeforlikes #hkfoodie # 113foodie #銅鑼灣#
🧡🧡🧡渝痴漁醉 🧡🧡🧡

🧡酸菜魚  🤩9.5/10
我哋覺得個酸菜魚係最好食嘅
烤魚係先烤後煮 魚皮脆脆地得來魚肉又好滑
特別係個酸菜汁超級解膩

去到打邊爐,佢個自助區唔係好多選擇
但係基本嘅豬牛雞同魚都有 仲有唔同嘅丸

服務👨🏻‍🍳: 8/10
抵食💰: 9/10
渝痴漁醉
銅鑼灣記利佐治街1號金百利廣場8樓R1號舖
#香港美食#餐廳推介#instafood #likeforlikes #hkfoodie # 113foodie #銅鑼灣#銅鑼灣美食#銅鑼灣宵夜#天后#天后美食#灣仔#任食#雞煲#打邊爐#烤魚#重慶麻辣雞煲#酸菜魚#放題#銅鑼灣打邊爐#銅鑼灣雞煲