浜滝

Hamataki
九龍城唔係淨係得泰國野食,呢到開左間隱世日式居酒屋,食材新鮮,仲有大大隻既龍蝦🦞刺身,絕對係高質既享受🥰🌟伊勢海老燒 $698 🦞(半熟龍蝦、海膽、龍蝦粥)先品嘗龍蝦刺身既鮮甜味,原隻龍蝦起晒肉,上面放左海膽,爽口彈牙既龍蝦配上柔軟既海膽,口感非常豐富,兩者既鮮甜,完成係衝激住我既味蕾👅享受完刺身,店員會拎蝦頭拎去煮粥同龍蝦湯,仍帶住濃郁既海鮮味道既龍蝦粥同龍蝦湯就一次過可以試晒,超滿足🥰🥰🌟自家製黑蒜拉麵 $98 🍜拉麵一上枱仲會keep住滾同出煙,原來係碗入面放左塊石,令拉麵湯底保持住溫度,黑蒜既味道超香,一上枱已經撲鼻而來,仲有糖心蛋、紫菜、筍、叉燒等配菜🤩🌟大蔥雞串 $28🍢雞肉嫰滑,同大蔥兩者簡直係絕配🤩,燒過既大蔥味道更突出,塗上燒既串燒更惹味☺️🌟雞肉漢堡串 $38🧀🐓用免治雞肉製成既雞肉漢堡,外層比一層芝士包住,入口帶口濃郁既芝士咸香味,真係超好味🤤🌟特大青檸梳打 $68 🍋🍹青檸梳打份量十足,超大杯,叫一杯兩份飲就岩晒啦☺️

🌟伊勢海老燒 $698 🦞
(半熟龍蝦、海膽、龍蝦粥)

🌟自家製黑蒜拉麵 $98 🍜

🌟大蔥雞串 $28🍢

🌟雞肉漢堡串 $38🧀🐓

🌟特大青檸梳打 $68 🍋🍹
青檸梳打份量十足,超大杯,叫一杯兩份飲就岩晒啦☺️
  • 特大青檸梳打
  • 龍蝦湯