搞乜鬼❗️呢間士多唔係賣汽水零食,佢係賣好好味嘅咖哩蛋包飯😝。人人坐晒喺士多旁邊橫街嘅枱櫈上面,個個都係叫佢最出名嘅咖喱蛋包飯🤔🤔。我就貪心啲要芝士咖哩蛋包飯,$43包埋一杯嘢飲,冷熱同價,仲可以揀特飲,呢啲真係良心小店,要多多支持!個飯勁香,咖喱汁勁多,好似要瀉出嚟咁🤗,我見到佢哋係用Golden Curry,揼本又認真。飯底同雞肉🐔一齊炒過,香口又有味。飯上面嘅滑蛋又薄又juicy,蛋嘅熱力令芝士溶化,食落口香而不膩,仲有少少拉絲效果。華記士多 (西灣河)西灣河筲箕灣道48號地下3B號(地鐵站B出口直接過對面馬路,轉右向筲箕灣道太古城方向直行,見到佳寶超級市場,再行至街尾轉左新見到😉)

華記士多 (西灣河)