2019-08-08 9829 瀏覽
終於嚟到呢間咖啡店啦,其實知道佢由台灣嚟到香港開分店嘅時候已經好想黎,但真係一直一直一直都夾唔岩時間黎喎🥺🥺終於嚟到嗰種心情真係好興奮呀🤝🤝未入嚟餐廳喺外面已經感受到呢間咖啡店嘅心思,周圍都係啲潮語,玩食字入到黎餐廳更加感受到濃濃的氣氛,勁啱打卡囉再打開Menu,你會發覺呢間餐廳嘅老闆都係花咗心機呀,啲餸菜名都咁有意思囉肥胖是一種態度請少用手機笑多啲飲品方面有今朝有酒今朝醉,你好嬉皮,藍藍天空高掛,係咪淨睇嗰名原全唔知講咩呢野食又係好得意,真心無乜驚喜黑松露意大利麵,求其是但乜都炸啲啦等等最後我地嗌左”記住,期望愈大,失望大...雞翼”有微辣,原味,蜜糖芥末,芝士粉,麻辣,我地要左蜜糖芥末,「唔好抱咁大期望鰻魚蛋包飯」加$28有成條鰻魚,好抵呀,再嗌左美利堅合眾國草飼眼扒「唔好抱咁大期望鰻魚蛋包飯」成條上,賣相真係好正,其實真係唔係好明點解叫做唔好抱咁大期望鰻魚蛋包飯,因為淨係望個樣我已經好想食,香噴噴饅魚,配埋流心嘅炒蛋,鰻魚熱辣辣,配埋鰻魚既醬汁,再加埋啲流心炒蛋,prefect match🤝🤝應該改名叫做好有期待鰻魚包飯先岩。記住,期望愈大,失望大...雞翼有6隻,蜜糖芥末味既醬

入到黎餐廳更加感受到濃濃的氣氛,勁啱打卡囉
請少用手機笑多啲

記住,期望愈大,失望大...雞翼有6隻,蜜糖芥末味既醬汁包住成隻雞翼,好難唔好食囉,秒速K.O.晒
最後就係美利堅合眾國草飼眼扒啦,其實就係一碟肉眼扒,但係整都相當嫩口,牛肉味相當出,唔知係咪用慢煮機整既呢。配埋伴碟嘅沙拉🥗係出色嘅!
2019-08-08
  • 唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯