2019-09-04 1 瀏覽
🍴黑糖珍珠鮮奶2.0🥛 33 蚊冇分大細 size呢杯黑糖珍珠鮮奶甜度比平時既鮮奶飲品鋪淡 我鍾意太甜所以啱我 佢既鮮奶係用左平治鮮奶 2.0 意思係奶既量多3 成 所以佢個奶味香濃🥛黑糖珍珠 佢標榜係全 hk第一間 用明火整既黑糖珍珠 雖然我唔識煮野 但食得出佢個珍珠口感好 q彈 黑糖味同珍珠融合為一 好入味 而且甜度適中 撈埋鮮奶飲好正😍而且用左碎冰 冬天飲更加清涼❄🍴冬瓜鮮檸檬 22 蚊🍋冬瓜茶個味幾香甜 聽 staff講係用左冬瓜整 味道濃郁 再加上少少檸檬汁 甜酸味 match 👍🏻加上夠哂冰凍 啱喺夏天食完野 邊行邊飲#冬瓜 #檸檬 #黑糖 #鮮奶 #黑糖珍珠 #黑糖鮮奶 Score 平均分 <7.6/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻~~~~~~~~~~~~~#李圓圓旺角旺角道30 至36 號寶安大廈地下~~~~~~~~~~~~

🍴黑糖珍珠鮮奶2.0🥛 33 蚊

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#李圓圓
旺角旺角道30 至36 號寶安大廈地下
~~~~~~~~~~~~
2019-09-03